2010 Nyíregyháza Vadaspark

2014.04.04. 22:03

Néha fotózok, néha egészen tűrhetőek a képeim.

Itt próbálok bemutatni néhányat.

Lesznek benne babafotók is. :D

IMG_6099.JPG

Canon 400D-vel készült, régi gép, de jójaz.

Szívesen fogadok tanácsokat, hogy lehetne jobb képeket készíteni.

Még halas kép...

IMG_6120.JPG

Erről jut eszembe, sz ívesen elmennék ismét a Vadasparkba, de kisfiam még csak 10 hónapos és kemény megpróbáltatás lenne neki, de mi, mintha forró parázson kéne járni olyan élmény lenne. Ma elmentünk sétálni, nem egy nagy távot kellett megtenni, az első 10 perc után hisztizni kezdett és véges - végig üvöltött.

Emlékszem amikor még kettecskén voltunk Nyíregyházán mennyire kiakadtam Prosztóapura, aki folyamatosan dörömbölt a jegesmedvénél, hogy "Maci, maci! Nézz ide Macííííííí! (Apád helyetted is inkább összeütött volna egy kisszéket, szebb lenne a világ.)

Csakazértse medvekép jön. :)

IMG_6080.JPG

Ez a kép nagy kedvencem, olyan hűvös hatása van, mert nem sütött a nap, nem is egy nyári nap volt, hanem valamikor szeptember közepén voltunk. Kicsit esős, kicsit nyálkás nap volt.

Voltak azért, akik jó melegben sütkéreztek. :)

IMG_6131.JPG

Hát nem gyönyörű? Messziről. :)

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://minden-kep.blog.hu/api/trackback/id/tr885938609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása